Sunday, 7 October 2012

my life...


HYE!!    ishk.. wat blog tapi tak update rase membazir pulok..hehe.. okey!rasanye sume org ada kawan masing2.. so kali nih saya nak perkenalankan kawan2 saya di ALAM (akedemi laut malaysia)



ok! yg nih nama dia Fatin Syahirah Isa (fb) hehe.. pggl fatin.. dia taw main gitar??? ishk.. taklah.. dia tak tahu main..tahu post jew.. dia susah jatuh aty kat laki aw.. :P sedang mencari cinta (single)..dialah tempat saya mengadu.. :)
kelebihan : hepi selalu (gelak mcm tikus)




ni roomate saya! shannon lojingon... hobi dia tidur ja keja.. dia org sabah bha! pandai BI and laju bile taip mesej..hehe.. jgn marah ya bha gmba curik! ske sgt tgk movie dgn dia.. =)
kelebihan : dia seorg yg tabah..



ni nabila dan kema.. akmar othman seorg ketua yg baik.. dia leader kami!! ^_^ kema nmpk garang tapi sebenarnye dia sporting + baik hati.. kiteorg suma hormat dia sebagai leader..
kelebihan : leadership! :)

nabila pulak... nabila nadzeri nampak pendiam.. pendiam2 pun banyak scandal nih..hehehe guraw jer ye! :P dia pandai.. paling pandai dalam ALAM bg gurlz lah.. :) dia tak ske benda yg remeh temeh..hehe
kelebihan : rajin siapkan kerja..  mesra dgn owg tapi yg dia kenal jew lah..hehe




yg nih namanya nur fathin shahirah.. dia kehilang selipar waktu nih.. sapa2 yg jmpe tolg pulangkan ye..hehe bdk nih mabuk cinta.. tak habis2 dgn capital O.. tapi dia hepi go lucky.. ske marah tapi marah yg tak serius.. malas + tido je keje..hehehe
kelebihan : mudah bertolak ansur dgn kawan2.. sayang kata kawan2..



yg ni pulak... dari kiri: eryn,yana dgn oyen (adlin)... mereka adalah gadis2 yg paling sporting kat ALAM..
 eryn yusof... anak polis.. ishk! garang dia nih aw... kalo marah tak ingat dunia ag dah.. hehemanja orgnye! kuat berusaha! rajin belajar.. :)
kelebihan : tabah mencintai and open minded...

oyen.. oyen ketua palapes.. garang jugak ketua nih.. tapi still amik berat tntg each other.. oyen nih kadang2 serius kadang2 dtg gler die.. hehe
kelebihan : mudah marah tapi mudah reda balik..

mazliyana mazlan.. dia memang hot!! hehe.. tp dah berpunya ye..paling penting dia kreatif.. hehehe sgt2 open minded and dia ske jalan penyelesaian yg mudah.. :)
kelebihan : berani dan pandai bergaya.. ^_^



dari kiri.. uma,ika dgn adila...
uma ambiga.. gadis paling laku kat ALAM.. ramai minat dia taw tapi dia still single.. :) dia ske tnya aku mcm2.. uma nih mudah bg kejesame..
kelebihan : taiko besar ALAM.. (gengster nih) hehe

ika (syafiqah shawaludin).. sowg yg gler2 jugak.. mereka bertiga nih satu kelas.. ika ske tgk movie and dia seorg yg simple.. leh bawak bincang and mudah bile borak2 and bincg dgn dia..
kelebihan : ramai scandal aw! hikhik

adila aziz.. nih lg sorg ramai minat tp dia still keep low profile.. ske menipu tp sebenarnye alim orgnye.. beriman..
kelebihan : mudah wat org percaya dgn ape yg dia kata tp sekarang tak lg!! hehehe



ashikin mustafa... ( yg pgg kepala kura2 uh) mek nih kecoh owgnyer..hehehe.. ajak borak memang best! pemikiran dia matang and tak bising2 hal kecik.. ske bantu org..susah nak gmbarkan dia.. kne kenal sendiri.. terbaik!!! ;) alim taw owgnyer.. =)



geneva!! dia warga negara Philippine tapi taw ckp bahasa melayu ckit.. dia agak pendiam.. tapi sporting aw!!
kelebihan : bergaul dgn sume org dgn baik..



zhou ying... hah.. kiteorg byk wat jahat dgn dia.. asalnyer dr negara cina.. pedagang cina aw!! dtg ALAM nak belajar tntg ilmu pelayaran.. zhou ying nih janggal ckit dgn kiteorg tp kiteorg still pakse dia join kiteorg.. ^_^ 








               
<3 u all <3

:: GRACIAS ::

2 comments:

fatinsyahirah mohamedisa said...

gelak mcm tikus ea , sempat lg kutuk aku tue . hahaha .

nur faraain said...

lalalala.. nak cancel lorh tuu..hahahaha