Tuesday, 25 June 2013

* BOF (my movie)

 
Nak kongsi dengan korang tentang cerita korea kegemaran aku.. BOYS OVER FLOWERS. hahhaha sumpah tak tipu korang cerita nih memang best! :) 

Cerita ni mengisahkan seorang budak perempuan yang mempunyai pride yg sangat tinggi berjuang dalam mempertahankan cinta dia dengan seorang jejaka yang amat kaya...
Perempuan tu Jan Di hanyalah anak peniaga dobi secara kecil-kecilan..Pastu atas sebab sesuatu kejadian, Jan Di ni dapatlah masok sekolah paling terpengaruh (tempat anak orang kaya) then.... cheh! dia terjumpa... jeng jeng jeng.. pertemuan yang berubah menjadi percintaan.. terjadilah cinta dua darjat.. yang aku suka sangat tentang cerita ni, kesetiaan yang membuatkan diorang kuat... waaaahhh... okey,cerita ni ada banyak part sedih so korang kena lah bawak tisu bersama.. hahaha selain tu... semangat setia kawan tu penting! ^-^ dalam cite ni ske3 dengan semangat setia kawan diowg...




Ni Jan Di bersama kumpulan F4.. Untung dia kan.. heehehe okey gambar kat bawah ni,Jan Di dapat kad merah dari kumpulan F4 coz dia melawan ketua kumpulan F4, Gu Jun Pyo...


























 Ni part2 sweet diorg... 


















 Ni jejaka pilihan saya!! (dalam filem ni jew) hahaaha :P







Ha.. yang pastinye cerita ni happy ending.. jika korang dah tonton,aku bagi 5 star lah kat korang.. yang belum tonton,silalah tonton tentang pahit manis percintaan diorg nih.. Aku jamin tak rugi kalau tengok! ^_^







Because I'm Stupid

I'm really,very foolish
I know of no one other than you
You're looking at someone else
Yet you have no ideas of my feelings like this
T won't be in your days
I won't be in the memories either,however
Only you,I looked only at you
And the tears keep coming
As I watch you walking past
I'm still happy
Even yet you still don't know my heart
I should stop this and go
I really want to see the day
I'm withstanding the pain each day
"I love U" is playing on my lips
Alone once again,crying for u
Alone once again,missing for u
Baby! I love u! Im waiting for u!







:: GRACIAS ::

No comments: