Saturday, 1 June 2013

Bff ^_^


 Assalammualaikum semua.. :) Time cuti ni lah bgos digunakan untuk update blog ni kan.. dari duk biarkan blog nih berhabuk.. hehehe tak banyak cerita pun.. ada la sikit2 yang boleh kita kongsi2 pengalaman kan.. =) hehe

Ni dah lama giler la aku tak jumpa kawan2 sekolah rendah aku.. Time cuti ni lah aku nak spend mase jumpe diorang ni haa.. hehehe Kepada yang tak dapat datang Nabila,Syarifah dengan Ili Mahira. Tak apalah.. Nanti kita jumpa lain kali lah ye.. mungkin lepas aku turun kapal lagi sekali lah..hehehe
Maklum lah, woman seafarer nih busy sikit la ye.. haha  ^_~  yang aku nih duk bajet2 sorg2.. syok sendiri.. cerita tak kuar2 pown..hehe sebelum uh,buruk sangat ke nama blog aku nih.. faratwigtwig.blogspot.com?? hhaaii aku tak de idea la nak tukar ape.. biar jew la nama mcm uh.. (mcm gedik tak nama uh?) kalau ada apa2 komen,dialu-alukan.hehe
 Okey.. Pada 1 Jun 2013 hari tu, aku hang out dengan kawan2 sekolah rendah.. Fatin,Shahirah,Ika dengan Aisyah yang dapat hadir.. Ingat Aisyah tak?? hehe Betol3.. yang keluar dengan aku n boyfren aku tu.. kat entry lalu ada aku cerita tentang Aisyah.. ^_^ Kiteorang keluar,makan2 then jalan2 kejap,main game..hahahaha tu angkara aku lah tu.. then balik.. sekejap giler rasa masa berlalu..



♛ dari kiri Shahirah,aku,ika,fatin dan aisyah


♛ masing2 posing lah.. ramai orang kat sini jd segan2 jugak la..


♛ Shahirah paling susah ajak bergambar nih..


♛ dulu memang rapat :)


♛ ni keje aku lah ni.. ajak depa main game.. thanks fren.. :)

♛ punyalah lama kita tak gmbr sama2 kan shera
♛ fatin dan ika
♛ polis!! tangkap ika.. drive sambil main mesej..kantoi!! hehe
♛ gambar ni memang cantik!!

♛ dalam kereta pown sempat nak tangkap gmbr lg..


:: GRACIAS ::

1 comment:

ecan said...

fara, button yg 'older' tu tak function rasanya. tekan banyak kali tak gerak2 pun. huhu. Home ja yang oke.