Saturday, 11 January 2014

Snake In The Grave

.

Hye pembaca blog yg setia.. Sudah lama tak update blog da.. fuhhh2 berabuk!hehehe sekarang saya masih di kapal lagi.. boleh jew update blog kan3?? hehe memang lah boleh.. kapal ni ada wifi maa... kat tengah laut pun still boleh bukak fb taw.. jangan jeles.. hehehe 

Hari ni fara nak kongsi tentang satu cerita ni..Di alam perkuburan....

Snake In The Grave

http://www.youtube.com/watch?v=uuTOAjJ5dy8

Menceritakan tentang jenazah yang hendak dikebumikan.. Seekor ular hitam menunggu jenazah di liang lahad tempat jenazah tersebut hendak dikebumikan.. Lalu mereka gali kubur yang kedua, sewaktu hendak dimasukkan jenazah tersebut ke dalam liang lahad itu, terdapat ular hitam yang sama juga didalam kubur tersebut.. sama lah dengan kubur2 seterusnya, kejadian yang sama tetap berlaku. Akhirnya mereka membuat keputusan untuk mengebumikan juga jenazah tersebut dan seterusnya hanya berserah pada Allah.. Subhanallah... Video dari ILuvUAllah production dikatakan benar kejadian ini yang berlaku di Istanbul. Sama ada benar atau tidak, Wallahualam...Saya tidak pasti.. Yang pastinya, video ini mungkin dapat memberi sedikit pengajaran dan tauladan untuk kita semua.. Jemput menonton ye semua... :')
...................................................................

:: GRACIAS ::