Sunday, 9 March 2014

# Salam Pelayaran 8

.

Salam.. Akhirnya tamat sudah praktikal selama 1 tahun di atas kapal.. wah3,, mcm tak percaya jew.. kejap sangat kan?? Susah senang itu semua da jadi pengalaman untuk aku.. 12 bulan atas kapal bukan semua perempuan mampu lakukan.. hahh.. sekarang time cuti pulak.. bulan 7 ni baru masuk Akademi Laut Malaysia semula untuk final year (seniorrr) hehe..   

Ni mungkin salam pelayaran yang terakhir ye.. akan sambung balik salam pelayaran ke 9 pada tahun 2016 nanti sebagai officer atas kapal...hehehe berakhir sudah zaman cadet... 


Bagi yang berminat untuk masuk ALAM,next intake pada bulan 7 ni okey?? Gud luck.. Prepare sebab nak masuk alam.. nanti kena buat essay.. :) Sampai di sini dululah.. TATA  

:: GRACIAS ::

No comments: