Wednesday, 13 May 2015

Pengambilan Kadet ALAM

.
Hye.. lama nye tak update blog.. kepada sesiapa yang comment kat blog tanya macam mana nak masuk ALAM, maafkan saya kerana lama sangat tak update blog nih.. kehidupan kat ALAM ni agak buzy so nak bukak blog pun tak sempat.. Untuk pertanyaan korang tu, cara nak masuk ALAM, juz baca surat khabar je.. kat surat khabar ada tulis bila tawaran pengambilan cadet dibuka.. Untuk pengambilan July 2015 dah tutup 19 April lalu tapi korang jangan kecewa okey.. apa yang perlu korang buat, add or like akaun facebook Akademi Laut Malaysia. Kat pages tu selalu update bila diorang nak ambil cadet.. Biasanya diorang akan bukak tawaran bulan 3 or 4 macam tu sebab pengambilan cadet tiap2 tahun pada bulan 7.. Nak reply komen korang pun saya tak tahu sebab tak tahu setting apa yang telah saya lakukan kat blog ni sampai tak dapat nak reply komen korang.. :( maaf ye.. saya nak habis study dah.. lagi 1 bulan je lagi.. so good luck guys! J

:: GRACIAS ::

No comments: